Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint a hétszeres Forma-1-es világbajnok, Michael Schumacher először mutatkozott a nyilvánosság előtt azóta, hogy több mint tíz éve síbalesetet szenvedett.

Michael Schumacher 27 éves lánya, a westernlovaglásban világklasszisnak számító Gina Schumacher múlt hét végén a Port d’Andratx tengeröblére néző hegyen elterülő birtokon, a pálmafák között felállított pavilonban ment férjhez szerelméhez, Iain Bethkéhez. 

Schumacher először mutatkozott nyilvánosan 

A Daily Mail című brit bulvárlap értesülései szerint ez volt az első alkalom, hogy nyilvános eseményen jelen volt 2013-ban súlyos síbalesetet szenvedő F1-es legenda. Mindez azért is nagy szó, mert az elmúlt 11 évben nagyon kevés információ látott napvilágot az állapotáról. A lap információi szerint 

a Schumacher-család gondosan ügyelt arra, hogy egyetlen fotó se kerülhessen ki a Ferrari korábbi sztárjáról, ugyanis a belépéskor a vendégeknek le kellett adniuk a telefonjaikat.

Mindezt megerősítette a német Bild is, amely arról írt, „nagyon valószínű”, hogy a hétszeres világbajnok ott volt a lánya esküvőjén, ám nem a pavilonnál, hanem a főépületben tartózkodhatott, mivel a szűk körű vendégkörből is csak kevesen láthatják őt a jelenlegi állapotában.

michael schumacher
A hétszeres világbajnok Forma-1-es legenda, Michael Schumacher
Fotó: AFP

Azonban már arról szólnak a hírek, hogy jövőre újabb házasságkötésre kerül sor a Schumacher-családban, ugyanis a német legenda fia, Mick is elveszi kedvesét, a 24 esztendős Laila Hasanovicot. A páros másfél éve van együtt, a Bild szerint pedig ő Schumacher első olyan párja, aki meglátogathatta már a német versenyző édesapját. 

Érdekesség, hogy Schumacher napra pontosan 18 éve, 2006. október 1-jén szerezte 91., egyben utolsó Forma-1-es győzelmét, miután a hatodik helyről rajtolva megnyerte a Kínai Nagydíjat.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!