Vágólapra másolva!
Most már csak két hely kiadó a Forma-1 2025-ös mezőnyében. A Saubernél Mick Schumachert is az esélyesek között emlegették, az egyik belsős munkatárs azonban elszólta magát.

Vészesen fogynak a szabad helyek a Forma-1 2025-ös mezőnyében, most már csupán az RB-nél, illetve a Saubernél van egy-egy kiadó ülés.

Mick Schumacher
Mick Schumacher nem talált magának csapatot
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto

Mick Schumacher előtt minden ajtó bezárult

Előbbinél biztos, hogy Liam Lawson és Daniel Ricciardo küzd a pozícióért, míg a hírek szerint a Sauber már döntött arról, hogy ki lesz Hülkenberg csapattársa - írja a Bors.

A csapat belső ügyeit jól ismerő svájci Blick rutinos tudósítója, Roger Benoit ugyanis arról ír, hogy a Sauber egyik vezető beosztású tagja a Szingapúri Nagydíj két szabadedzése között informálta: 

Bottas egy évig még az istállónál marad. Benoit megjegyzi, ugyanaz a személy az információ forrása, aki 2022-ben hónapokkal a hivatalos bejelentés előtt közölte vele, az Audi átveszi a csapatot és sajátjaként futtatja majd 2026-tól.

Ez pedig azt jelenti, hogy Mick Schumacher számára minden ajtó bezárult. A legnagyobb esélye az Alpine-nál lett volna, az istálló azonban bejelentette, hogy 2025-ben Pierre Gasly mellett Jack Doohannel vágnak neki az idénynek. A Williamsnél szintén felmerült a neve, ahol átmeneti megoldás lett volna a szezon végéig, miután a csapat kirúgta Logan Sargeantet. A befutó végül Colapinto lett, így Schumacher erről is lecsúszott.

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!