Vágólapra másolva!
A Forma-1-es sereghajtó alakulat, a Sauber a nagy átalakulás részeként nevet válthat 2025-re egy F1-es újságíró paddockból származó információi szerint.

A Sauber a 2026-os szezontól kezdve fog Audi néven indulni a Forma-1-ben, most pedig hivatalosan Stake F1 Team Kick Saubernek hívják az istállót, azonban közel sem biztos, hogy ez jövőre is így marad.

Forma-1, F1, Olasz Nagydíj, 2024, Monza, Sauber, Csou Kuan-jü
Nagy változások jönnek a Saubernél
Fotó: Andrej ISAKOVIC / AFP

Az F1-es újságíró, Julianne Cerasoli ugyanis úgy tudja, a nagy átalakulás közepette az egyik névadó szponzor is távozhat a Sauber mellől, így nevet válthat a csapat - írja a Motorsport.

„Még mindig sok a bizonytalanság a csapattal kapcsolatban, hiszen minden versenyre új arcok érkeznek. 

Úgy hallottam, hogy még az is lehet, hogy a Stake nem marad a csapat mellett, csak a Kick. Mindkét cég ugyanahhoz a cégcsoporthoz tartozik, de lehet, hogy lesznek változások a festést illetően, sőt még a nevet illetően is, akárhogy is hívtuk korábban az istállót, végül Audi lesz belőle”

 – mondta az újságíró a Pit Pass podcastben.

A lap szerint a Stake-nek egyébként is volt problémája idén abból, hogy néhány versenyhelyszínen nem engedélyezett a szerencsejáték reklámozása. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!