Vágólapra másolva!
A Forma-1-es Szingapúri Nagydíjon a második helyen célba érő Max Verstappen dühösen és csalódottan nyilatkozott, majd az F1-es pályafutása befejezésére is célozgatott.

A háromszoros világbajnok számára botrányosan indult a Szingapúri Nagydíj, az FIA gyakorlatilag közmunkára ítelte, mivel káromkodva szidta az autóját, valamint kifogásolta azt, hogy trágár szóhasználat esetén büntetést kapjanak a pilóták. A vasárnapi futamon elért második helyezése után Verstappen igennel felelt arra, hogy a hasonló helyzetek miatt átgondolja-e a jövőbeni versenyzését a Forma-1-ben.

Az ilyen dolgok mindenképpen eldöntik a jövőmet is. Amikor nem lehetsz önmagad, és ilyen ostobaságokkal kell foglalkoznod. 

Azt hiszem, most már a karrierem egy olyan szakaszában vagyok, amikor nem akarok állandóan ezzel foglalkozni. Ez nagyon fárasztó" - fakadt ki a holland pilóta.

F1 Grand Prix Of Singapore
Max Verstappen a második helyen ért célba a Szingapúri Nagydíjon
Fotó: NurPhoto via AFP/Morgan Hancock/NurPhoto

"Természetesen nagyszerű dolog sikereket elérni és versenyeket nyerni, de ha már mindezt elérted, bajnokságokat és versenyeket nyertél, akkor egyszerűen csak jól akarod érezni magad. 

Mindenki a végsőkig feszíti a húrt. Mindenki ebben a csatában, még a rajtrács hátsó részében is. De ha ilyen ostobaságokkal kell foglalkoznod: számomra ez nem egy módja annak, hogy folytassam a sportot, az biztos" - 

tette hozzá a 26 éves sztár, aki szerint az irányító testület nem veszi eléggé komolyan a fenyegetéseket, és még azt is kockáztatná, hogy elveszít egy világbajnok versenyzőt.

"Számomra egy ponton, amikor elég, akkor elég. És majd meglátjuk. 

Minden folytatódni fog, efelől semmi kétségem. Ez nem probléma, mert a Forma-1 nélkülem is megy tovább, de ez számomra sem probléma. Szóval ez van" - idézte a motorsport.com Verstappent, aki egyelőre a saját teljesítményére akar fókuszálni, és azokra a célokra, amiket a Red Bullnál a szezon hátralévő részére tűztek ki.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!