Marco Rossit szidták, Lőw Zsolt lehet Ronaldo edzője

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo győztes gólt lőtt, életben tartva csapata bajnoki esélyeit
Vágólapra másolva!
A keddi nap sem telt eseménytelenül a hazai és a nemzetközi sportvilágban, így ha lemaradt volna, most egy helyen megmutatjuk, melyek voltak a legérdekesebb történések május 23-án. Visszapillantó.

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kapitánya kijelölte keretét a júniusi Európa-bajnoki selejtezőkre. Az olasz szakember több alapemberére sem számíthat, és egy újoncot is meghívott a nemzeti csapathoz.

Egy másik Marco Rossi, az osztrákok NHL-es fiatal jégkorongozója tarthatatlan volt a magyar hokiválogatott ellen, amely hétfőn szétlövéssel 4-3-ra kikapott a Tamperében, így búcsúzott a 16 csapatos elitvilágbajnokságtól. A névhasonlóság miatt a ziccert nem hagyta ki Trollfoci sem, amire még a magyar focikapitány is reagált.

Ismét Cristiano Ronaldo lehetséges klubváltásától hangos a nemzetközi sajtó, az ötszörös aranylabdás klasszis ugyanis a nyáron a Bayern München csapatához kerülhet. A 38 éves portugál focista megszerzésében állítólag egy milliárdos üzletember segíthet a bajoroknak. Ronaldo egyébként bombagólt szerzett csapata, az al-Nasszr legutóbbi bajnokiján, így a szaúdi együttes továbbra is versenyben van a bajnoki címért.

Cristiano Ronaldo győztes gólt lőtt, életben tartva csapata bajnoki esélyeit Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Mohammed Saad

Sokba került a Debrecen focicsapatának a Ferencváros otthonában aratott 3-1-es siker, hiszen Megyeri Balázs és a csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs is kórházban kötött ki. Mindkét esetnél Zacher Gábor volt a mentőorvos.

Fucsovics Márton búcsúzott a lyoni salakpályás férfi tenisztorna első fordulójában, miután 6:4, 7:6-ra kikapott az argentin Sebastian Baeztől. A találkozón az argentin játékos rendesen kihozta a sodrából Fucsovicsot, mert rendszeresen hangos ujjongásba tört ki, amikor a magyar teniszező hibázott.

Sajnos ismét nem telt el a nap gyászhír nélkül, ugyanis 61 éves korában meghalt Rick Hoyt, az utcai maratonfutó versenyek egyik legismertebb alakja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!