Kirúgták Gulácsiék sportigazgatóját

Horizontal FOOTBALL HEADSHOT
(FILES) Leipzig's sport director Max Eberl is seen prior the German first division Bundesliga football match between RB Leipzig and Bayern Munich in Leipzig, eastern Germany on January 20, 2023. Leipzig has parted ways with sport director Max Eberl on September 29, 2023, on the eve of their clash with bayern Munich. (Photo by Ronny HARTMANN / AFP)
Vágólapra másolva!
Menesztette sportszakmai ügyvezető igazgatóját Gulácsi Péter és Willi Orbán klubja, a német labdarúgó-élvonalban szereplő RB Leipzig.

A Német Kupa legutóbbi két kiírásában diadalmaskodó klub pénteken jelentette be, hogy azonnali hatállyal felbontja Max Eberl szerződését. Indoklásként azt írták, Eberl nem állt ki az egyesület mellett, ez vezetett a döntéshez, nem a keret kialakítása vagy a csapat eredményessége. Feladatait a sportigazgató Rouven Schröder veszi át. Eberl decemberben csatlakozott a klubhoz azt követően, hogy tavaly januárban kiégésre hivatkozva távozott a Borussia Mönchengladbachtól.

A Bajnokok Ligája-csoportkörös lipcsei együttes öt forduló alatt gyűjtött 12 pontjával negyedik a Bundesligában, hátránya egy pont az éllovas és címvédő Bayern München mögött.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!