Deutsch Tamás: Félelmében tombol a Néppárt baloldali többsége

Vágólapra másolva!
Megtartotta alakuló ülését az Európai Parlament Strasbourgban, ahol össztűz alá került a Patrióták Európáért frakció. Deutsch Tamás, a Fidesz–KDNP delegációjának vezetője szerint bezzeg egy virtigli kommunistát megválasztottak alelnöknek.
Vágólapra másolva!

Bezzeg egy virtigli kommunistát megválasztottak alelnöknek – nyilatkozta a Hír TV-nek Deutsch Tamás, aki a Fidesz–KDNP delegációját vezeti ebben a ciklusban.

Megtartotta alakuló ülését az Európai Parlament Strasbourgban

A Magyar Nemzet beszámolója szerint Roberta Metsola lett a testület elnöke. A Patrióták Európáért frakció képviselői közül egy politikus sem kapott alelnöki tisztséget, annak ellenére, hogy a testület egyik legmeghatározóbb ereje lett. Arra a felvetésre, hogy uniós jogot sért, hogy a patrióták nem kaptak pozíciót, Deutsch Tamás a Hír TV-ben elmondta:

Európában a jog a hatalmi törekvések szolgálólányává vált, amikor a hatalmi törekvések jogi eszközök alkalmazását, büntetésszerű alkalmazását, folyamatos megrendszabályozást indokol, akkor persze jogászkodnak, amikor a hatalmi érdeke a baloldalnak az, hogy páros lábbal szálljanak bele a jogszabályokba, akkor mindenfajta skrupulus nélkül megteszik mindezt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről