A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Plüss polipban csempészett illegális teljesítményfokozókat egy ukrán nő

Vágólapra másolva!
Egy ukrán nő akart a tiszabecsi határon Magyarországra jönni, a határon csak két doboz cigit jelentett be. A határőrök azonban találtak nála egy plüss polipot, amiben illegális teljesítményfokozók voltak elrejtve.
Vágólapra másolva!

A NAV munkatársai a tiszabecsi határon tiltott teljesítményfokozó szereket találtak egy plüss polipban egy ukrán állampolgárságú nő csomagjai között. A nő, amikor átlépte a határt mindössze két doboz cigarettát jelentett be, de

 amikor a határőrök tételes vámvizsgálatot tartottak a csomagjai között, megtalálták a fehér, plüss polipot, és az abba rejtett tiltott tablettákat és ampullákat. 

A nő azt mondta a határőröknek, hogy nem az övé a játék, ahogy a tiltott szerek sem, postán kapta a plüss polipot azzal az utasítással, hogy vigye Németországba. A határőrök a szereket átadták a rendőröknek, a nő ellen pedig teljesítményfokozó szerrel visszaélés előkészülete gyanúja miatt tettek feljelentést - írja a Tények

Ahogy korábban megírtuk, tizenegy kilogramm marihuánát próbált Magyarországra csempészni egy koszovói férfi Röszkénél, az ügyészség indítványozta letartóztatását. 

Postán küldte a drogot vevőinek egy budapesti díler, így próbálta elkerülni a lebukást. A rendőrök azonban épp egy XI. kerületi posta előtt fogták el, miközben több tucat drogot tartalmazó küldeményt készült feladni. Hasonlóképpen járt egy másik budapesti férfi is, aki egy bűnszervezet tagjaként próbálta ilyen módon eljuttatni a drogot vevőihez.

Egy debreceni férfi pedig kétszer is rendelt drogot külföldről, hogy továbbértékesítse, ám mindkétszer lebukott.

Márciusban arról is írtunk, hogy műhelyében árulta a drogot egy autószerelő Tiszaalpáron. Egy kiskunfélegyházi férfi a műhelyében ismerkedett meg egy tiszaalpári férfival, akitől először csak vette a drogot, majd a férfi, mikor rájött, hogy mennyit lehet keresni a kábítószer kereskedelemmel, azután saját maga kezdte el termeszteni. A férfi a drogok mellett elképesztő mennyiségű potencianövelőt is árult. 

Egy cambridgeshire-i házban tartott drograzzia során áprilisban a hatóságok két férfit találtak egy kis épületbe zárva. A férfiakat egy melléképületbe zárva találták meg, arra kényszerítették őket, hogy egy üvegházban éljenek és kannabiszvirágokat gondozzanak

Egy drogkereskedő férfi a lakásában készítette el eladásra a nála lévő drogot. Azonban akkora üzletet csinált a kábítószerek eladásából, hogy egyre nagyobb mennyiséget kellett beszereznie. A férfi lakása kicsinek bizonyult, ezért még az autójába is drogot rakott. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!