A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Úgy megrúgott egy gyereket a jászberényi karateedző, hogy a kisfiú bepisilt

Vágólapra másolva!
Újabb anyuka szólalt meg arról a jászberényi karateedzőről, aki egy hétéves gyereket rúgott fel egy szolnoki kalandparkban. Bár az edző azt állítja, hogy korábban hasonló eset nem történt, mégis sorra derülnek ki róla korábbi erőszakos tettei.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is beszámolt róla, óriásit rúgott egy kisfiúba egy karateedző egy szolnoki kalandparkban. 

A rúgás erejétől a gyerek a levegőbe repült, majd arccal a földre esett.

 A szolnoki kalandpark munkatársai a súlyos eset után azonnal hívták a rendőrséget.

Az eset után a rendőrség nyomozást indított garázdaság miatt, de az edzőt a Magyar Karateszövetség mindennemű karateoktatási tevékenységtől véglegesen eltiltotta, illetve megfosztotta a Magyarországon hatályos dan fokozataitól, és véglegesen eltiltotta a karatemester cím használatától is.

A férfi később megszólalt, miután azonnal külföldre utazott a felelősségre vonás elől, a nyilatkozatban folyamatosan mellébeszélve mentegetőzött. Ekkor azt is mondta, hogy egyedi esetről van szó, azonban úgy tűnik, hogy ez az állítás nem igaz. Igaz, később már gyakorlatilag az áldozatot hibáztatta a brutális rúgás miatt.

Korábbi áldozatok

Arról is beszámolt az Origo, hogy a TV2-nek egy nő mesélt most az általa átélt borzalmakról, állítása szerint az edző korábban megerőszakolta őt.

Az eset 17 évvel ezelőtt történt, amikor a férfi az edzője volt. Az aktus után halálosan megfenyegette őt az edző. 

Több korábbi tanítvány is arról számolt be, hogy az 56 éves sportvezető rendszeresen bántalmazta őket testileg és lelkileg egyaránt.

Most egy anyuka szólalt meg az esettel kapcsolatban, aki az mondta, hogy az edző úgy megrúgott egy 6 éves gyereket, hogy az bepisilt. Az anyuka azt mondta, hogy a gyerek sírva kérte, hogy mossa ki a nadrágját, mert pisis. Kiderült, hogy azért, mert a karateedző úgy bordán rúgta tavaly ősszel, hogy bepisilt.

Az esettel kapcsolatban megszólalt Orbán Viktor miniszterelnök is, aki azt mondta,

Nem fordulhat elő, hogy bárki ebben a táborban bántsa a gyerekemet! Ilyen egész egyszerűen nem fordulhat elő!

- mondta Orbán Viktor. Hozzátette, hogy ez egy világos felelősségi helyzet: aki a tábort működteti, az tartozik felelősséggel a szülők felé. 

Aki nem tud ennek a felelősségnek megfelelni, és itt láthatóan nem tudtak megfelelni, ilyen emberek ne szervezzenek tábort, mert ilyen emberekre nem akarjuk és nem is lehet rábízni a gyerekeinket. Ennek kell érvényt szerezni!

- hangsúlyozta a kormányfő. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!