Menczer Tamás Magyar Péternek: Mit ígértél Manfred Webernek? Magyarországot?

Vágólapra másolva!
A diszkópolitikus ez idáig végig tagadta, hogy az Ötkert nevű szórakozóhelyen előbb elvette volna az őt kamerázó férfitól a telefonját, majd a Dunába dobta az eszközt. Azonban a közösségi oldalakon egy olyan felvétel kezdett el keringeni, ami új helyzetet teremthet az ügyében.
Vágólapra másolva!

A Hibrid Rezsim nevű Facebook-oldal közzétett egy olyan videót, amelyen Magyar Péter látható, amint a következőket üzente Polt Péter legfőbb ügyésznek az ügyével kapcsolatban:

Ha valaki valakitől elvesz egy telefont, tételezzük föl, kitépi a kezéből és azt bedobja a Dunába, az nem lopás, legfőbb ügyész úr, hanem rablás. Ha meg nem ez valósul meg, akkor garázdaság. De semmiképpen sem lopás

- mondta a politikus.

Vagyis a diszkópolitikus elismerte, hogy bűncselekményt követett el.

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalán azonnal reagált:

Vége van, Peti! Te magad mondtad, írtad, hogy a Tisza Pártban nem lehet olyan, akit szándékos bűncselekményért elítéltek.

Ezzel a kormánypárti politikus arra utalt, hogy Magyar Péter szeptember 27-én azt írta a közösségi oldalára, hogy "A TISZA Párthoz és a TISZA Szigetekhez nem csatlakozhatnak szándékos bűncselekmény elkövetéséért elítélt emberek". Tehát az ígért a követőinek, hogy nem lehet a pártja tagja olyan személy, aki bármilyen bűncselekményt elkövetett.  

De hát, te telefont loptál, Peti! Mindenki tudja. Te sem tagadtad soha. Ha kibújnál a mentelmi jogod mögül, téged azonnal elítélnének. Szándékos bűncselekményért. És akkor séta van, Peti!

- írta Magyar Péternek üzenve Menczer Tamás. Hozzátette, hogy a brüsszeli mentelmi joga védi a baloldali figurát. 

És a haveroddal, Manfred Weberrel nyilván megdumáltad, hogy nem adnak ki téged. Mit ígértél cserébe, Peti? Magyarországot?

- tette fel a sokakban felmerült kérdés a kommunikációs igazgató.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!