Nem fejezték be a tetőjét, ezért megverte a munkásokat a férfi

Vágólapra másolva!
A férfi tetőfedéssel bízott meg egy vállalkozót, aki végül nem fejezte be a megkezdett munkát, ezért a megbízó dühbe gurult, majd követni és fenyegetni kezdte őt, később pedig a munkásokat is megverte.
Vágólapra másolva!

Egy vállalkozó egy ismerőse közvetítésével vállalt tetőfelújítási munkákat egy Hajdú-Bihar vármegyei településen, amiben ismerősének két fia is segített. A megbízatást azonban nem végezték el teljesen, amitől a tulajdonos nagyon kiakadt, olyannyira, hogy 2024. február 16-án, reggel Debrecenben autójával követni kezdte a vállalkozót. Amikor a vállalkozó egy útkereszteződésnél meg akart fordulni, a férfi mögé állt, hogy ne tudjon tovább menni, majd kiszállt, 

odament a vállalkozóhoz, kinyitotta autójának vezető oldali ajtaját, és kivette a kulcsot, hogy az ne tudjon elhajtani.

 Közben számon kérte, hogy miért nem fejezik be a munkálatokat, és követelte, hogy hívja oda a két segítőjét is.

rendőrség, rendőrautó, illusztráci
Illusztráció
Fotó: Csudai Sándor - Origo

Amikor a két férfi rövidesen az autóhoz érkezett, a megbízó sérelmezte, hogy miért nem fejezték be a házának tetőfedését. Szóváltásba kerültek, közben a férfi rángatta és megrúgta a munkásokat, majd a kocsijából kivett egy műanyag csövet, amivel egyiküket a karján megütötte. Ekkor érkeztek a helyszínre az időközben értesített rendőrök, akik az erőszakos férfit előállították.

A munkások a könnyű testi sértés miatt nem kérték a támadó megbüntetését.

A Debreceni Járási Ügyészség a tettét beismerő férfit személyi szabadság megsértésének bűntettével és garázdaság vétségével vádolja. Vádiratában indítványozta, hogy a Debreceni Járásbíróság az ügyiratok alapján hozzon büntetővégzést, melyben a vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki - írja az ügyészség a közleményében.

Néhány évvel ezelőtt egy hajdúböszörményi férfi alkalmazottját verte meg vasvillával, mert nem volt megelégedve azzal, ahogy dolgozik. 

Egy férfi egy állattartó telepén dolgozott, ahol alkalmazottként felfogadott egy másik férfit. A munkájáért szállást, ételt, és egy kevés pénzt fizetett neki.

2016. június 7-én 22 óra körül a férfit

a telepen ellenőrizte az alkalmazottját, akinek nem volt megelégedve a munkájával,

és azt is kifogásolta, hogy munkavégzés előtt ivott. Emiatt összeveszett vele, aztán össze is verekedtek.

A dühös férfi felkapott egy vasvillát, és az ágaival megpróbálta megütni az alkalmazottját.

A férfi megpróbálta kivédeni az ütést, de a vasvilla felsértette az arcbőrét. Eltört az egyik alkarja, emellett az arcán és a kezén is könnyebben megsérült.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!