Káosz a golfpályán: szándékos balesetet okozott egy randalírozó sofőr - videó

Vágólapra másolva!
Sokkoló videó került elő arról, ahogy egy sofőr szándékos balesetet követ el egy golfpályán.
Vágólapra másolva!

Az eset Delaware államban, Newarkban, a Deerfield Golf Clubban történt helyi idő szerint 14:20 körül. A videóban látható, amint egy jármű nagy sebességgel hajt a pályán és nekimegy egy másik autónak, amelyből az ütközés hatására egy ember kiesik.

Ezután a sofőr elmenekült a helyszínről.

A felvételen az is látható, hogy az autós több golfozni készülő embert is majdnem elütött. Szerencsére az a személy, aki kiesett a kocsiból, csak könnyebb sérüléseket szenvedett - írja a The Sun.

A delaware-i természetvédelmi rendőrség szerint azonosították a gyanúsítottat, akit röviddel az eset után őrizetbe vettek. A tisztviselők azt állítják, hogy 

a férfi olyan kijelentéseket tett, amelyek miatt kórházba szállították kivizsgálásra. 

A rendőrség szerint a férfi számos váddal néz szembe, köztük ittas vezetéssel, illetve mások testi épségének veszélyeztetésével. A gyanúsítottat a kórházból való kiengedése után bíróság elé állítják – tette hozzá a rendőrség.

Legutóbb Szekszárd térségében is letartóztattak egy Mercedessel száguldozó nőt. Pilis egyik településén a megengedett 50 helyett pedig 130-cal száguldott az autós, a legmagasabb pénzbírságot szabták ki rá.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!