A saját ágyában gyilkolták meg az egyetemista lányt az Egyesült Államokban

Vágólapra másolva!
Szörnyű gyilkosság történt az Egyesült Államokban, egy fiatal lányt ölt meg egy férfi, miután fegyverrel kényszerítette, engedje be a lakásába. A lány barátai akkor kezdtek aggódni, amikor egyetlen üzenetre sem válaszolt.
Vágólapra másolva!

A 21 éves Muna Pandey Nepálból érkezett a texasi Houstonba, hogy ápolónőnek tanuljon. Az egyetemista lány azt tervezte augusztus 24-én szombaton, hogy elmegy a születésnapját megünnepelni a barátaival, de végül nem jelent meg a partin. Barátai aggódni kezdtek, amikor a lány nem válaszolt az üzenetekre – derül ki a helyi KHOU News által áttekintett bírósági dokumentumokból.

A houstoni rendőrség szombat este kapott egy hívást, mely szerint találtak egy holttestet abban a házban, ahol Pandey lakott.

A rendőrök a helyszínre kiérve megtalálták a lány holttestét a saját lakásában, az ágyában fekve. A gyomrában és a tarkóján is több lőtt sebet találtak.

Pandey egyik barátja azt mondta a nyomozóknak, hogy korábban ő segített neki felszerelni egy kamerát az ajtaja fölé, mivel egyedül élt. Elmondta azt is, hogy a lánynak tavaly volt egy zaklatója is - írja a Sun.

A rendőrök a biztonsági kamera felvételei alapján kiadtak egy körözést egy idősebb férfi ellen, aki a gyilkosság estéjén látható volt a lány ajtaja előtt egy fegyverrel az oldalán. Nyilvánosságra hozták a képernyőfelvételt, és a lakosság segítségét kérték férfi azonosításában.

Öt nap után meg is lett a férfi, az 51 éves Bobby Sing Shah.

A gyilkosság éjszakáján készült felvételeken az látható, ahogy Pandey a lakása ajtaja közelében áll egy cipős dobozzal, egy bevásárlótáskával, egy kabáttal és egy pénztárcával. Shah is mellette volt, és egy fegyver volt az oldalán. A felvételen hallani, ahogy Pandey megkérdezi, mit tervez.

A férfi ezután rászegezte a pisztolyt, és utasította, hogy nyissa ki az ajtót. A lány így is tett, és a felvételen látható, ahogy belépnek a lakásába.

Egy óra múlva Shah látható a felvételen, ahogy kijön a lakásból a lány pénztárcájával a kezében.

Egyelőre nem tudni, hogy Pandey honnan ismerte Shah-t, de a hatóságok úgy vélik, hogy korábban is találkozott már vele.

A rendőrök szerda este letartóztatták Shah-t, és a Harris megyei börtönbe zárták. Megtagadták tőle az óvadékot, és a tervek szerint szeptember 3-án áll bíróság elé.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!