Heti horoszkóp 2004. június 28-tól július 4-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
A következő napokban gyakran megélheted, hogy a hozzád közel álló emberek piszkálnak téged, ezért nagyon feszült hangulatban lehetsz. Ez azt jelenti, hogy ideje lenne már közösen átgondolnotok családod tagjaival, hogy melyek azok a területek, ahol mindenképpen kompromisszumokat kell kötni a béke érdekében. Az olyan időszakokban, amikor elviselhetetlennek érezzük a feszültséget életünkben, lehetséges, hogy komolyabb önvizsgálatot kell tartanunk. Hiszen azok az energiák is sajátjaink, amelyek a külvilágból jönnek velünk szembe. Talán első ránézésre ezek az energiák bosszantóak, mégis segítséget jelenthetnek.

Bika (április 21. - május 20.)
A következő napokban szeretnél elbújni azok elől a problémák elől, amelyek életedet nehezebbé teszik, ráadásul nagyon bosszantanak és bántanak téged. Talán valahol mélyen úgy gondolod, hogy ha nem veszel tudomást ezekről a gondokról, vagyis homokba dugod a fejedet, akkor már meg is szűntek, és többet nem kell velük törődnöd. A valóság azonban pont az ellenkezője: gondjaid a struccpolitika eredményeképpen nem szűnnek meg, hanem egyre erőteljesebben jelentkeznek majd. A legjobb, ha most elgondolkodsz azon, mi az, amivel nem akarsz szembenézni.

Ikrek (május 21. - június 21.)
A következő napokban kiderül számodra, hogy valamelyik munkatársadnak - aki sokat tud neked segíteni az előrejutásban - nagyon rokonszenves vagy, és szívesen támogatja az előrelépésedet. Sajnos ezzel a jó hírrel jár együtt jár egy rossz dologgal: ezt a kapcsolatot munkatársaid nem nézik jó szemmel, talán még az is lehetséges, hogy nyíltan kinyilvánítják: szerintük nem a tehetségednek és a szorgalmadnak köszönheted az előrejutást. A kettő azonban nem zárja ki egymást: minden jó munkaerőnek szüksége van egy tapasztalt munkatárs támogatására!

Rák (június 22. - július 22.)
A következő napokban, sok bonyodalomban, vitában, sőt még veszekedésben is lehet részed. Lehet, hogy elkeserít a kialakult feszült helyzet, és mindenki mást okolsz a problémáért, beleértve munkatársaidat, családodat, és párodat is. Egyvalakiről azonban úgy tűnik, hogy megfeledkezel, méghozzá saját magadról. Nincs hozzá nagy kedved, hogy tükörbe nézz, és megvizsgáld saját hibáidat. Senki sem szembesül szívesen a saját negatív tulajdonságaival, azonban ha megszaporodnak életünkben a konfliktushelyzetek, akkor az azt jelenti, hogy meg kell tennünk, és át kell gondolnunk, hogy milyen módon jelenünk meg a világban, és hol van benne a helyünk.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
A következő napokban, anyagi tekintetben fokozottabban kell ügyelned arra, hogy milyen döntéseket hozol. Ez azt jelenti, hogy pénzügyeidet sokkal jobban át kell gondolnod, és még az aránylag egyszerű helyzetekben is egy kicsit a felszín alá kell nézned, és meg kell vizsgálnod minden apró részletet. Ha bankügyeidet intézed, akkor számíthatsz némi fennakadásra, ami próbára teszi az idegeidet. Üzleti tárgyalásaidat, ha teheted, halaszd el egy kicsit. Ha ez kivihetetlen, akkor nagyon figyelj oda arra, hogy nehogy hátrányosan kerülj ki egy-egy helyzetből.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
A következő napokban munkahelyeden feszültebb lesz a helyzet, mint ahogyan vártad. Olyan pillanatokat élhetsz meg, amikor a konfliktus egyik pillanatról a másikra robban be az életedbe, és te aktuálisan nem is nagyon tudod, hogy mit kezdj a feszültséggel. Általában szívesen elkerülöd a konfliktusokat, ezért a vitás helyzetek nagyon megpróbálhatják az erődet. Mégsem lesz most más választásod, mint hogy valóban kiállj saját véleményed mellett, és minden erőddel megvédd álláspontodat. Összefoglalva: eljött az önérvényesítés ideje.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
A következő napokban sokat aggodalmaskodsz. Ezek a szorongások leginkább anyagi helyzeted alakulásáról szólnak, vagyis legtöbbször azon gondolkodsz, hogy vajon meg tudod-e teremteni családodnak, amire szükségük van, és amit a mindennapokban igényelnek. Óriási felelősség hárul rád, és egy kicsit nyomaszt is, hogy többen csak rád számíthatnak. Te vagy a család motorja, és egyben az a személy, aki anyagi ügyekben a legkomolyabb döntéseket hozza. A pszichológia az ilyen félelmeket "egzisztenciális szorongás" néven emlegeti, és persze megvannak a technikák is, amelyekkel ezt kezelni lehet.

Skorpió (október 23. - november 21.)
A következő napokban ismét nagy átalakulásokon mész keresztül - igazi Skorpióhoz híven. Egyfajta belső munkába kezdesz, amikor saját lelked legmélyében kutakodsz egy kicsit. Lehet, hogy komolyabban megvizsgálod saját belső motivációidat, és vágyaidat. Az ilyen munkának mindig megvan az eredménye, ami azt jelenti, hogy egy kicsit megváltoznak a dolgok, átalakulnak benned, és ebből következően környezetedben is. A világ úgy működik, hogy ha te változol, akkor környezeted sem tehet mást: változnia kell. Tehát, ha azt szeretnénk, hogy körülöttünk változzon meg valami, akkor a változtatást saját magunkban kell megkezdenünk.

Nyilas (november 22. - december 21.)
A következő napokban csalódottság bújkálhat benned. Több odafigyelést, kedvességet, odafordulást vársz másoktól, ám úgy tűnik, hogy ezt a körülötted élők nem tudják megadni neked. Lehet, hogy most nincs kedvük ahhoz, hogy ápolják a kapcsolatot veled, vagy pedig idejük nincs rá. Két dolgot tehetsz ebben a helyzetben: kierőszakolod az odafigyelést - ami kétséges eredményekkel jár, vagy pedig kihasználod az időt, és önmagaddal töltesz el egy kevés időt, és megtalálod egyedül is a módját annak, hogy jól érezd magad.

Bak (december 22. - január 20.)
A következő napokban kissé bizonytalanok lesznek a kapcsolataid. Sok félreértés, és bonyodalom is várható életedben, és mindez elsősorban neked köszönhető. Nagyon határozatlan jelzéseket adsz másoknak, akár verbálisan, akár metakommunikatív jelekkel. Ez azt eredményezi, hogy alaposan összekevered azokat az embereket, akikkel kapcsolatba kerülsz, vagyis nem tudják, hogy mit lépjenek egy-egy megoldandó kérdésben. Ezen kívül jellemző lehet rád, hogy nem állsz teljesen a valóság talaján - ami meglehetősen szokatlan tőled. Az időszak azonban nagyon alkalmas a romantikára, finom érzelemvilágod fejlesztésére, amit a legjobb kedveseddel együtt megtenni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
A következő napokban annyira teli van a hócipőd a munkahelyeddel, hogy szinte a lábadat sem akarod oda betenni. Nincs kedved ahhoz, hogy felvedd a napi ritmust, és teljesítsd a napi robotot. Ahol tudod, el is kerülöd, hogy bármilyen feladatot meg kelljen oldanod, ám hosszabb távon nem szokott működni ez a taktika. Munkatársaid csakhamar felfigyelnek erre az elkerülő hadműveletre, és előfordulhat, hogy tesznek egy-két megjegyzést. Ennek eredményeképpen számíthatsz néhány vitás helyzetre, amelyeket azért nehéz kezelned, mert te magad is tudod, hogy van benne némi igazság, és az észrevételek bizony jogosak. Áthidaló megoldás lehet, ha szabadságot veszel ki, és legálisan pihened ki magadat.

Halak (február 20. - március 20.)
A következő napokban olyan apró információk birtokába jutsz, amelyek nagyon felcsigázzák a fantáziádat, és elég sikamlósak ahhoz, hogy másokat is nagyon érdekeljenek. Lehet, hogy olyan jelenetnek lehetsz a tanúja, amely kissé kínos, ám annál világosabb a szituáció. Égsz a vágytól, hogy megbeszéld új felfedezéseidet valakivel, ám mégis etikátlannak érzed a pletykálkodást. A kérdés csak az, hogy kibírod-e, hogy továbbadd ezeket az érdekes kis titkokat. Azért ez korántsem mindegy, hiszen ellenségeket is szerezhetsz, ha másokat a hátuk mögött tárgyalsz ki.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!