Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold szextilben áll a Merkúr bolygóval. Különösen a reggeli órák alkalmasak arra, hogy mások felé érzelmeinket tálaljuk. Ha megragadjuk az alkalmat arra, hogy közöljük családtagjainkkal, kedvesünkkel, vagy gyermekünkkel, hogy nagyon fontosak nekünk, akkor nagyon szép pillanatokban lehet részünk.
Vágólapra másolva!

Este a Hold szemben áll a Plútó bolygóval. Ezért könnyen közelítjük meg a minket foglalkoztató témákat indulati síkon. Sajnos a másoktól érkező ingerekre is indulatilag reagálhatunk, és lehet, hogy ma este a bolhából is elefántot csinálunk. Ennek persze megvan az eredménye: ha nem figyelünk, könnyen keveredünk konfliktushelyzetbe.

A Hold még az Ikrek csillagjegyben járja útját. Különösen a reumára hajlamosabbak lehetnek ma kissé rosszabb állapotban, mint máskor. A reuma nagyon fájdalmas időszakokat okoz szenvedő alanyainak, így nem csoda, hogy jelenléte nagyon megvisel minket. A tünetek mérséklését egy kiadós méregtelenítés oldhatja meg számunkra. Igazi nagyböjtöt csak a tavaszi időszakban szabad tartani, ilyenkor azonban szinte elengedhetetlen az egészséges életszemléletű emberek szempontjából.

Vállunkat, karunkat, kezeinket ne terheljük fölöslegesen, ellenkezőleg: kényeztessük ezeket a testrészeinket. Ha megsértjük ezeket a területeket, lassabban fog gyógyulni és fájdalmasabb is lesz. A mai napon kerüljük az ilyen irányú operációkat. Úgy érezhetjük, hogy a világ minden terhe a mi vállainkat nyomja. Így a probléma valószínűleg testi szinten is megjelenik majd. A megoldás a fizikális terápia lehet, a masszázs, fürdők, esetleg akupunktúra is jelentősen enyhítheti panaszainkat. A tüdőnkkel is adódhatnak kisebb problémák, nehezebben kapunk levegőt, mint máskor. Ezen a napon, duplán hasznos lehet a jól bevált légző gyakorlatok végzése. Ha lehet, menjünk minél oxigéndúsabb levegőre, vegyünk nagy, tisztító levegőket. "Mossuk át" tüdőnket, mentesítsük a környezeti ártalmaktól.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!