Vágólapra másolva!
Tavasz óta több mint harmincezren nézték meg a világ legnagyobb atlétikai kiállítását az Etele Plaza-ban, ahová II. Albert monacói herceg is ellátogatott.

Az uralkodó - aki egyben a Monacói Atlétikai Szövetség elnöke is -, végigjárta az idei atlétikai világbajnokság alkalmából összeállított tárlatot - számolt be a Forbes.

II. Albert herceg korábban öt alkalommal képviselte városállamát a téli olimpián, és az atlétikai sportág fejlesztésében is részt vesz.

Az Etele Plazában járt a monacói herceg Forrás: MOWA

A napokban Budapestre érkezett uralkodó egyik első útja az

Etele Plaza-ba vezetett, hogy megtekintse a MOWA budapesti tárlatát,

a világ legnagyobb gyűjteményét különféle atlétikai emléktárgyakból és relikviákból.

A látványos, 600 négyzetméteres kiállítás a budapesti atlétikai világbajnokság utolsó napjáig (azaz augusztus 27-ig) megtekinthető az Etele Plaza-ban.

Jegyek kaphatók az atlétikai világbajnokságra a jegy.atletikaivilagbajnoksag.hu weboldalon. A délelőtti jegyek egységesen 3000 forintba kerülnek, míg az esti programokra a hétköznapi versenynapokon 6900, hétvégén 8900 forinttól indulnak a jegyárak. Összesen 9 esti és 5 délelőtti program lesz a világbajnokság alatt és 6, ingyenesen látogatható utcai versenyt rendeznek, amelyek rajtja és célja a Hősök terén lesz. A női maraton augusztus 26-án, a férfi maraton 27-én reggel 7-kor rajtol.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!