A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A bezárás veszélye fenyegeti a legjobb német vízilabdacsapatnak, a Bajnokok Ligájában a legjobb nyolc közé jutott Spandau 04-nek otthont adó  létesítményt, a berlini Forumbadot. A német metropolis elöljárói ugyanis gazdasági megszorítások bevezetésére készülnek, s ennek több városi uszoda is áldozatul eshet.

A pólósok otthonának megmentésére példátlan, világméretű akció indult: a Waterpolo-world.com nevű vízilabda honlap felhívása alapján a spandau@sport-board.com e-mail címre várják az uszodabezárás ellen tiltakozó szimpatizánsok leveleit. Lesz a tervezett lépés ellen "hagyományos" demonstráció is: szerdán a berlini vízilabdasport, valamint a klub vezetői tüntetést szerveznek a városháza elé.

A kilencvennyolc esztendős klub a nyolcvanas években négyszer nyert BEK-et (hosszú időn keresztül Rusorán Péter volt a csapat edzője), huszonkétszeres bajnok s tizenkilencszeres kupagyőztes. Ha a Forumbad mégis becsukja kapuit, akkor az a patinás csapat halálát is jelentheti.

A Spandau 04 a BL-negyeddöntő "kék-csoportjában" eddig mindkét hazai meccsét elvesztette az Olimpiakosz Pireusz és a Posillipo Napoli ellen, pont nélkül az utolsó helyen áll, s legközelebb március 23-án játszik otthon az Olympique Nice-szel.

Ajánlat:

Győzött a Vasas és a Honvéd, kikapott a Fradi

Fórum:

Melyik a legjobb vízilabdacsapat?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!