A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:20AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Hazai pályán egyenlített a Phoenix Suns a Los Angeles Lakersszel szemben az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Nyugati főcsoportjának fináléjában. A párbaj most 2-2-re áll, pedig 2-0-ra vezetett a Lakers.

A magyar idő szerint szerda hajnali összecsapáson a Phoenix ugyanúgy kilenc ponttal bizonyult jobbnak a bajnoki címvédőnél, mint két napja, amikor az első győzelmét aratta.

A mérkőzést elsősorban a csereemberek teljesítményei közötti különbség döntötte el a hazaiak javára, mert míg a Sunsban a padról érkezők 54, addig a Lakers cseréi csupán 20 pontot tudtak hozzátenni a "közöshöz", ráadásul abból a 20-ból Lamar Odom szerzett 15-öt. A párharc első két - hazai - mérkőzésén nagyon meggyőző címvédőnél így hiába játszott kiválóan Kobe Bryant, 38 pontja, 10 gólpassza és 7 lepattanója kevés volt, miután társai közül senkinek sem ment igazán.

A találkozó után Bryant csapata védőmunkáját kritizálta élesen, hozzátéve, hogy túl sok energiájuk ment el a Suns zónavédekezésének átjátszására.

A Phoenix legeredményesebbje Amare Stoudemire volt 21 ponttal. A fiatal Channing Frye, illetve Leandro Barbosa 14-14 pontot szerzett.

A párharc ötödik mérkőzését csütörtökön játsszák Los Angelesben.

Nyugati főcsoport, döntő:
Phoenix Suns - Los Angeles Lakers 115-106
A négy győzelemig tartó párharc állása: 2-2

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!