Vágólapra másolva!
A videomegosztókon található felvételeken az ifjú Michael Jordanhez hasonlítják az Alba Fehérvár legújabb szerzeményét, a 22 éves Cor-J Coxot. A kettes poszton játszó kosaras kéthetes próbajátékra érkezett a magyar együtteshez.

A Fejér Megyei Hírlap információja szerint Josiah Turner után egy újabb amerikai kosárlabdázó, Cor-J Cox érkezik kéthetes próbajátékra az NB I-es kosárlabda-bajnokságra készülő Alba Fehérvárhoz.


"Rendkívül atletikus és gyors, a lepattanózásban is eredményes, nagyon jól játszott a konferenciadöntőben, ami azt jelenti, hogy tétmeccsen tud koncentrálni és eredményesen játszani. A tavalyi szezonban kimagasló teljesítményt nyújtott és reméljük, hogy itt is hasonlóan teljesít majd a két hetes próbajáték alatt" - nyilatkozta a megyei napilapnak Branislav Dzunic, az Alba Fehérvár vezetőedzője.

"Győztes és vezető típus vagyok, bármelyik csapatban bármikor a szívemből kosarazom" - jellemezte magát a 22 éves, kettes poszton játszó játékos az idén végzett a Mississippi Valley State egyetemen.