Véget ért a Florida nagy sorozata

Florida Panthers Barkov Campbell Gudbranson hoki jégkorong NHL
SUNRISE, FL - DECEMBER 29: Aleksander Barkov #16 is congratulated by Brian Campbell #51 and Erik Gudbranson #44 of the Florida Panthers after he scored his second goal of the game against the Montreal Canadiens at the BB&T Center on December 29, 2015 in Sunrise, Florida. The Panthers defeated the Canadiens 3-1. Joel Auerbach/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Egytucat sorozatban megnyert meccs után Vancouverben legyőzték a Florida Pantherst az NHL-ben. Kikapott a Detroit is, a Kingstől.

Megszakadt a Florida Panthers győzelmi sorozata az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) hétfői játéknapján: a legutóbbi 12 találkozóját megnyerő csapat a Vancouver Canucks otthonában hosszabbítás után kikapott.

Sedin a klubranglista élén

A sikert a hazai csapat számára Daniel Sedin második gólja hozta meg a ráadás harmadik percében. Ez volt a svéd csatár 346. találata, és ezzel beérte a klub rangsorában élen álló honfitársát, Markus Näslundot.

A Los Angeles Kings a Detroit Red Wings ellen 2-2 után a harmadik harmad elején jutott másodszor előnyhöz Alec Martinez révén, majd 53 másodperccel a vége előtt üres kapus góllal biztosította be győzelmét.

Vancouver Canucks-Florida Panthers 3-2, hosszabbítás után
Los Angeles Kings-Detroit Red Wings 4-2
New York Rangers-Boston Bruins 2-1
Calgary Flames-San Jose Sharks 4-5

Mindent egy helyen az Eb-ről