A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
5
Bronzérem
5
HUNNagy Bernadett
11:30BirkózásReetika Reetika-Bernadett Nagy
HUNMuszukajev Iszmail
12:20BirkózásIszmail Muszukajev-Ernazar Akmataliev
HUNMagyarország
14:00VízilabdaHungary-Italy
NyílNyíl

A családja sem érti, miért lett öngyilkos a magyar kézilabdázó

gyertya gyász Tragikus részletek derültek ki a Kelenföldi gyilkosság öngyilkosságról
Vágólapra másolva!
Családtagok és barátok, akik a legjobban ismerték, értetlenül állnak Munkácsi Máté tragédiája előtt, amely a teljes hazai kézilabda-társadalmat megrázta - írja a Blikk.

Bár a rendőrség nyomoz az ügyben, az idegenkezűséget már kizárta a nemrég életét veszítő Munkácsi Máté halálával kapcsolatban.

A tiszavasvári kötődésű sportember két esztendeje vonult vissza a kézilabdától sérülései miatt, az elmúlt években személyi edzőként dolgozott Vecsésen. Szerette a munkáját, képezte magát, s büszke volt arra, hogy sokakon segített.

Közösségi oldalán például beszámolt róla, hogy egy tanítványa kilenc hónap alatt 61 kilót fogyott. Sikeres volt, rajongtak érte, éppen ezért még döbbenetesebb az elvesztése.

– mesélte a szintén kézilabdázó féltestvére, Robin.

"Senki sem érti, mi történt, pedig beszéltem családtagokkal, barátokkal. A munkánk miatt messzire kerültünk egymástól, az ünnepeket együtt töltöttük, és most is egyeztettünk arról, hogy húsvétkor majd otthon találkozunk. Egy barátja Franciaországban kézilabdázik, őt is meg akarta látogatni. Nem tudhatjuk, mi járt a fejében, de látszólag minden rendben volt, megvolt mindene. Család, barátok, munka, a jövőjét tervezte..." - mondta a Blikknek a 27 éves családtag.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!