Vágólapra másolva!
Pénteken döntött az Európai Kézilabda Szövetség, és a szervezet elfogadta magyar bajnoki ezüstérmes szabadkártya kérelmét, így 2024-2025-ös szezonban is a Bajnokok Ligájában szerepelhet az OTP Bank-Pick Szeged.

Pénteken az Európa Kézilabda Szövetség (EHF) nyilvánosságra hozta a Bajnokok Ligája 16-os mezőnyt, amelynek tagja az OTP Bank-PICK Szeged. Az már ismert volt, hogy kilenc csapat biztos résztvevője a BL-mezőnynek, míg 12 együttes, pályázott szabadkártyára, áll a klub közleményében

A 2024-2025-ös Bajnokok Ligája csoportsorsolását június 27-én (csütörtök) 17.30-kor Bécsben tartják, ekkor alakítják ki a két nyolc fős csoportot. A sorsolást a EHF youtube-csatornáján élőben közvetítik. 

A 2024-2025-ös Bajnokok Ligája mezőnye: OTP Bank-PICK Szeged, Barcelona (spanyol), Aalborg, Frederica (dánok), Magdeburg és Füchse Berlin (németek),  Paris Saint-Germain, Nantes (franciák), Plock, Kielce (lengyelek), Veszprém (magyar), Kolstad (norvég), Sporting (portugál), Dinamo Bukarest (román), Pelister (észak-macedón).

 

Mindent egy helyen az Eb-ről