Vágólapra másolva!
Magyar idő szerint vasárnap este lépett egymás ellen pályára a profi amerikai baseball ligában (MLB) szereplő Colorado Rockies és a New York Yankees. A meccset a Yankees nyerte, de leginkább azért lett emlékezetes a mérkőzés, mert történt egy kisebb "ütő" baleset.

Félelmetes pillanatoknak lehettek a nézők szemtanúi a New York Yankees vasárnapi, Colorado Rockies elleni mérkőzésén. Nick Mahrley játékvezetőt egy eltörött ütővel találták el, és emiatt le kellett vinni a pályáról. 

Az incidens az ötödik inningben történt, 4-3-s Yankees vezetésnél, amikor Giancarlo Stanton ütője 

egy sikeres kísérlet során egész egyszerűen eltörött és az ütő nagyobbik darabja telibe találta a játékvezetőt, ráadásul pont úgy, hogy a védősisak alatt, a nyakánál, így teljesen váratlanul és védtelenül érte az eset Nick Mahrleyt. 

Mahrley azonnal összeesett, nyakmerevítőt tettek rá, és egy hordágyra tették, mielőtt levitték volna a pályáról, miközben a jelenlévő szurkolók állva tapsolták meg. Jelenleg nincsenek friss információk az állapotáról. A fenti videónál lassítva, a 22. másodperctől érdemes nézni a történteket, a találkozót egyébként a Yankees nyerte meg 10-3-ra. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!