Vágólapra másolva!
A diósgyőri sportklub, a DVTK hivatalos támogatója lett októbertől a Mercedes-Benz Miskolc.

A Mercedes-Benz Miskolc 2016 óta foglalkozik prémium kategóriás járművek értékesítésével és szervizelésével, Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében a prémium kategóriás autók piacának mintegy 40 százalékát birtokolja, 2021-ben és 2023-ban is elnyerte az Év Mercedes-Benz Márkakereskedése címet. Péntektől a régió legnagyobb multisportklubjának, a DVTK-nak az autós partnere - számolt be róla a klub.

DVTK, Gera Dániel, NB I, Diósgyőr
A DVTK szenzációs megálapodást kötött a Mercedesszel
Fotó: dvtk.eu

Sántha Gergely, a DVTK elnöke szerint a futball után évről évre újabb sportágakkal bővül a klub, mellyel párhuzamosan országosan is ismert sportmárkát építenek, amely valós marketing-kommunikációs értékkel bír a régió legeredményesebb vállalkozásai számára. 

A sportvezető szerint két sikeres márka indult el a közös úton, melynek keretében a klub 40 darab Mercedes járművet kap - 

írta meg a vg.hu.

Balogh József, az MBM Autó Kft. ügyvezetője úgy véli, a régió fiatal sportolóinak egyik célkitűzése, hogy egyszer piros-fehér mezben sportolhassanak és büszkék lehessenek arra, hogy a DVTK-hoz tartoznak. A cégvezető örökké hálás lesz a DVTK-nak, hogy megszerettette a kislányával a sportolást, és a legkiválóbb partnernek nevezte a miskolci klubot, valamint azt is jelezte, hogy a közös gondolkodás a csapattal nem merül ki a Mercedes járműveiben.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!