Élő:
Vágólapra másolva!
A háromszoros olimpiai bajnok szerb Dusan Mandics szerződést hosszabbított a Bajnokok Ligája-címvédő Ferencváros férfi vízilabdacsapatánál.

A Novi Beogradtól tavaly érkezett világ- és Európa-bajnok balkezes játékos szerződése a szezon végén járt volna le, de a két hete Európai Szuperkupát nyert fővárosi klub péntek este bejelentette, hogy az együttműködés most már 2027 nyaráig szól.

„A világ legjobb vízilabdázója 2025 nyarától még két évre elkötelezte magát a Ferencvároshoz!" – jelentette be az egyesület honlapján Nyíri Zoltán, az FTC ügyvezető alelnöke.

Dusan Mandics, a világ egyik legjobbja és Nyíri Zoltán, az FTC ügyvezető alelnöke
Fotó: fradi.hu

Az M4 Sportnak Mandics a szerződéshosszabbítást illetően kiemelte: voltak más lehetőségei is, de könnyű döntést hozott azzal, hogy továbbra is az FTC-nél vízilabdázik.

Életem legjobb éve a Ferencvárossal töltött elmúlt idény volt, itt saját magam legjobb verziója vagyok most”

 – idézi az MTI a szerb játékost, aki hangsúlyozta, hogy nagyon erős csapatot alkotnak, jó úton járnak, az idény első trófeájának megszerzése nagyon fontos volt. Ugyanakkor úgy is véli, nem elég az, hogy kiváló nevekből áll a keret, ezt folyamatosan bizonyítaniuk is kell és magas szinten kell teljesíteniük.

„Minden mérkőzést, minden trófeát meg akarunk nyerni” – folytatta Mandics, aki megemlítette, hogy élvezi a vízilabdázást, az edzéseket, a mérkőzéseket, ebben találja meg a motivációt. Bevallása szerint mindig igyekszik pozitív maradni, még akkor is, mikor esetleg éppen fáradt, a csapat tagjának lenni pedig igazi öröm számára.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!