Vágólapra másolva!
Boris Becker a héten az új wimbledoni bajnokkal, a horvát Goran Ivaniseviccsel együtt indult párosban a 2,95 millió dollár összdíjazású cincinnati viadalon. Az angol nyílt bajnokság győztesei - Becker háromszor nyert Wimbledonban - szabadkártyát kaptak a szervezőktől, de az első fordulóban 6:3, 6:2-es vereséget szenvedtek az első helyen kiemelt Jonas Björkman, Todd Woodbridge (svéd, ausztrál) duótól.

Becker elismerte: több versenyre van szüksége ahhoz, hogy ismét magas színvonalon teniszezzen. "Nehéz volt a kezdet. A korábbinál sokkal gyorsabb a játék, és természetesen teljesen más otthon edzeni, mint több ezer néző előtt játszani. Még szükségem van néhány tornára, hogy újra a tőlem megszokott teljesítményt nyújthassam" - mondta a 761 nap szünet után visszatérő német sztár, akinek legközelebb a Grazban sorra kerülő szenior tenisztornán lesz alkalma arra, hogy formába lendüljön. A tornán Becker a svéd Björn Borggal, az ausztrál Pat Cashsel és a francia Yannick Noah-val került egy csoportba.

A Borg-Becker mérkőzésre már el is kelt a jegyek nagy része, az osztrák ORF televízió pedig élőben közvetíti a rangadót. A másik ágon a francia Henri Leconte, a svéd Mats Wilander, az ecuadori Andres Gomez és az osztrák Gilbert Schaller játszik.

Korábban:

Pavel győzelemmel kezdett Cincinnatiben

Becker Ivanisevic oldalán tér vissza

Mindent egy helyen az Eb-ről