Vágólapra másolva!
December 18-án a WBC félnehézsúlyú világbajnoka, Jean Pascal ellen mérkőzik napjaink egyik élő legendája, Bernard Hopkins, aki magabiztosan üzent tizenhét évvel fiatalabb ellenfelének.

"Figyelmeztetek mindenkit, ízekre fogom szedni ezt a gyereket, és visszaküldöm az iskolapadba. Mélyen bele fogok nyúlni a fegyvertáramba december 18-án, nyerni, és nagy győzelmet aratni megyek Kanadába" - kezdte üzenetét Hopkins.

"Pascal legnagyobb előnye, hogy hazai pályán bunyózik. Az elmúlt 17 évben már mindent láttam és hallottam, amit csak lehet. Pascalnak fel kell készülnie arra, amit elég fogok tenni, hiszen az a boksz enciklopédiája lesz. Nézzék csak meg, kikkel bokszoltam én, majd azt, hogy kikkel ő, és azonnal kiderül, ki végzett az ökölvívás Harvardján" - mondta a Hóhér becenéven is ismert Hopkins, aki profi pályafutása során ötvenegy győzelem mellett ötször veszített, egyszer pedig döntetlenre végzett.

A Hopkinsnál tizenhét évvel fiatalabb Pascal huszonhét meccséből mindössze egyszer hagyta el vesztesen a ringet, két évvel ezelőtt Carl Froch győzte le pontozással.

www.profiboksz.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!