Vágólapra másolva!
Tovább tart a kőkemény nyilatkozatháború Bernard Hopkins és Jean Pascal között. A veterán amerikai bunyós azt nyilatkozta, azért megy Montrealba május 21-én, hogy megölje ellenfelét a ringben.

Az elmúlt napokban a kanadai WBC-világbajnok intézett ellenséges szavakat Hopkins felé, akiről azt mondta, egyenesen utálja őt, főleg amiatt, hogy a Québecben lakó embereket megsértette azzal, hogy a kanadai várost falunak nevezte. Pascal azt is megjegyezte, hogy Hopkins csak bírói segédlettel tudta döntetlenre menteni kettőjük decemberi meccsét

A Hóhér becenevű Hopkins persze nem maradt adós a verbális válaszcsapásokkal. "Mikor valaki olyanokat mond nekem, mint Pascal, akkor mérges leszek. Senki ne lepődjön meg, ha meghal a ringben május 21-én. Azért megyek oda, hogy megöljem őt a kötelek között. Mert ilyen az, amikor mérges leszek. Azért megyek Montrealba, hogy szétrúgjam a seggét a saját közönsége előtt. Már 46 éves vagyok, és az motivál, hogy megdöntsem George Foreman rekordját a legidősebb világbajnok kategóriában" - mondta az amerikai bunyós.

A 26 győzelem (ebből 16 KO) mellett egy-egy vereséget és döntetlent elérő Pascal és az 51 (32 KO)-5-2-es mérleggel rendelkező Hopkins összecsapása május 21-én lesz.

www.profiboksz.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!