Vágólapra másolva!
Bedobta a törülközőt a lengyel származású Pawel Wolak ellen a korábbi nagyváltósúlyú világbajnok, Yuri Foreman. Wolak valószínűleg közel került egy jövőbeni vb-mérkőzéshez.

A szombat esti Las Vegas-i Cotto vs Mayorga gála felvezető programjában bokszolt a WBA korábbi nagyváltósúlyú világbajnoka, Yuri Foreman, aki térdsérüléséből felépülve kezdte volna meg a visszakapaszkodást a súlycsoport szűk elitjébe.

A New York-i Foreman visszatérése közel sem úgy sikerült, ahogy azt előzetesen tervezte: ellenfele, a lengyel származású, de szintén amerikai Pawel Wolak ellentmondást nem tűrő bokszot bemutatva szinte leradírozta jó nevű riválisát az NABF betöltetlen címéért kiírt találkozón.

Az agresszív, folyamatosan támadó és sokat ütő Wolak az első percektől nyomás alá helyzet Foremant, aki vérszegény kontrákkal és sok mozgással próbálta ellensúlyozni ellenfele rohamait, kevés sikerrel. Az indiszponált és váltani képtelen Foreman sok ütést kapott, és több alkalommal megrendülni látszott, majd a hatodik menetet követő szünetben feladta az egyoldalú küzdelmet.

Wolak ezzel a bravúros győzelemmel vélhetően közel került egy jövőbeni világbajnoki mérkőzéshez, míg a legutolsó győzelmét 2009 novemberében arató Foreman nagyon mély gödörből kezdheti meg a visszakapaszkodást.

www.profiboksz.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!