Vágólapra másolva!
Könnyen elképzelhető, hogy Erdei Zsolt szeptember 29-én újra ringbe lép, a veretlen félnehézsúlyú ökölvívó a dél-afrikai Isaac Chilemba ellen bokszolhat.

A karrierje során eddig 21 meccséből tizenkilencet megnyerő, 25 éves Chilembának Erdeihez hasonlóan Lou DiBella a promótere, a magyar bokszoló pedig a Blikknek elismerte, hogy folynak a tárgyalások.

"Egy éve nem léptem kötelek közé, eltűntem a világranglistákról, így vb-címmeccsre egyszerűen nincs esélyem. Most a legfontosabb az, hogy a menedzsmentem ismét akcióba lendült és van remény arra, hogy mihamarabb újra bokszolhassak" - nyilatkozta Erdei a bulvárlapnak.

Erdei a Tavoris Cloud elleni címmeccset meghiúsító kézsérülésről azt mondta, eleget pihentette, és nem okozna problémát, ha újra élesben kéne bokszolnia. "November óta sparring partnerek ellen nem kesztyűztem, de a zsákot már tiszta erővel püfölöm, ahol érem, és örömmel jelenthetem, eddig semmi baja a kezemnek" - nyilatkozta a szurkolók által Madárnak becézett klasszis a Népszavának.

A hétvégi Balaton-átúszásra készülő Erdei azt mondta, az egyéves pihenő sok volt, de ennyi még belefért. Erdei utoljára tavaly június 4-én bokszolt, akkor a hatodik menetben TKO-val győzött Byron Mitchell ellen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!