A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Tárgyalások kezdődtek egy Guillermo Rigodeaux vs Bedák Zsolt WBO-WBA kispehelysúlyú világbajnoki bokszmeccsről, amelyet szeptember 13-án Budapesten rendeznének meg.

A Bedák elleni összecsapás hangsúlyozottan csak B opcióként szerepelt és szerepel a kubai világbajnok tervei között, ugyanis Rigondeaux menedzsere első sorban a november 23-i, Makaóban megrendezésre kerülő Pacquiao vs Rios-gála programjában, és így az amerikai HBO képernyőjén szeretné látni védencét. Bedák promótere, Rácz Félix a profiboksz.hu-nak már korábban is megerősítette a tárgyalások tényét, hétfő este pedig friss információkat közölt.

"Minden feltételben sikerült megegyeznünk Rigondeux-ékkal, mégis várnunk kell a további fejleményekre" - kezdte az üzletember. "Amennyiben Bedákkal bokszolna Rigondeaux szeptemberben, akkor a WBA megfosztaná címétől, mivel Zsolt egyelőre még nem szerepel a szervezet rangsorában. A Top Rank vezér Bob Arum (a kubai bunyós promótere) hétvégén ér haza Makaóból, és Rigondeaux menedzsere még mindig bízik abban, hogy az HBO áldását adja, és valahogy sikerül őt berakni a Pacquiao-gála felvezető programjába.

Ami biztos, hogy rajtunk és Zsolton semmi sem múlik. Az HBO-s lehetőség nyilvánvalón sokkal kecsegtetőbb, de egyben bizonytalanabb is számukra annál, mint amit mi tudunk kínálni. Kis túlzással nekünk, Bedák Zsolttal több lehetőségünk van, mint Rigondeaux-éknak, olyannyira, hogy a Donaire elleni mérkőzése óta csak mi tettünk neki konkrét ajánlatot!"

www.profiboksz.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!