A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Ezüstérmet nyert egy ciprusi golfversenyen az Origo újságírója

Vágólapra másolva!
Véget ért az ország egyik legjobb profi edzőjének, Sárközi Richárdnak versennyel egybekötött ciprusi edzőtáborozása, ahol az ütések gyakorlása mellett, a lelkes amatőrök a tábor végén számot adhattak a tanultakról. A legjobbak között volt a csupán negyedik versenyén induló Kovács Noémi, aki ezüstérmet nyert Észak-Cipruson.

Munkatársunk egy évvel ezelőtt, szinte teljesen véletlenül került kapcsolatba a golffal. Erről így beszélt.

2019 nyarán meglett a pályaengedélyem és a versenyengedélyem is, ősszel már elindultam az első versenyemen. Az első kettőn csak tapasztalatot szereztem és rájöttem a titokra: gyakorolni kell és akkor talán egyszer még jól is játszhatok."

Kovács Noémi az ezüstérmes lett Észak-Cipruson Forrás: Origo

Kovács Noémi így jutott el tehát Észak-Ciprusra, ahol az edzőtábor végén megrendezett versenyen a második helyezést érte el. Erről így beszélt.

Olyan is, hogy az egyik 114 méteres pályát driverrel játszottuk meg, mi, kezdő lányok, mert így szépen fel lehetett tenni a lyuk mellé a labdát a dombra. Elképesztően sokat fejlődtünk azon a pályán, ahol meredeken ívelő fairwayeken kellett ütnünk az ötös fával és hatalmas bunkerekből kellett kiütnünk. Magyarországon nincs ilyen pálya."

Kovács Noémi érme Forrás: Origo

Kovács Noémi a továbbiakban is szívesen golfozik, azon lesz, hogy minél többen megismerjék ezt a csodálatos sportot, amivel egészségesebbek, boldogabbak és kipihentebbek lehetünk kortól, nemtől függetlenül. A Hungarian Golf Magazin interjúját Kovács Noémivel itt olvashatják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!