A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Conor McGregor eddig nem látott videót posztolt a Khabib elleni botrányáról

Conor McGregor v Donald Cerrone GettyImageRank2 SPORT MARTIAL ARTS
LAS VEGAS, NEVADA - JANUARY 18: Conor McGregor celebrates his first round TKO victory as he exits the arena against Donald Cerrone in a welterweight bout during UFC246 at T-Mobile Arena on January 18, 2020 in Las Vegas, Nevada. Steve Marcus/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
2018. október 6-án tartotta a UFC a 229-es számú eseményét, amelyet végül óriási érdeklődés mellett a fő mérkőzés végén egy hatalmas botránnyal fejeztek be a résztvevők.

A két évvel ezelőtti gálán a milliók által várt és követett meccsen a korábbi két súlycsoportos világbajnok Conor McGregor és a veretlen dagesztáni könnyűsúlyú bajnok, Khabib Nurmagomedov feszült egymásnak.

Mivel az összecsapást felvezető sajtóeseményeken eléggé elmérgesedett a viszony a felek között, köszönhetően nagyrészt Conor stílusának és kemény beszólásainak, ezért a meccs beszüntetésekor korántsem ért véget a bunyó.

A mérkőzést Khabib nyerte, majd kitört a botrány, a két harcos stábja egymásnak esett, erről pedig az ír sztár tett ki egy eddig nem látott szögből készített videofelvételt a saját Instagram-oldalára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Unlucky lads

Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) által megosztott bejegyzés,

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!