Megható videót posztolt a UFC veretlen legendája az édesapjáról - videó

Khabib Nurmagomedov v Dustin Poirier: UFC Lightweight Championship United Arab Emirates Khabib Nurmagomedov UFC lightweight championship Dustin Poirier
ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES - SEPTEMBER 06: Khabib Nurmagomedov holds a press conference after his UFC Lightweight Championship match against Dustin Poirier (not seen) at Yas Island in Abu Dhabi, United Arab Emirates on September 6, 2019. Stringer / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Napjaink egyik, ha nem a legjobb ketrecharcosa, Khabib Nurmagomedov még október végén jelentette be az újabb címvédését követően, hogy visszavonul.

A UFC veretlen, könnyűsúlyú világbajnoka egészen elképesztő, 28-0-ás mérleggel döntött úgy, hogy édesapja júliusi halálát követően még egy utolsó meccset elvállal, amit meg is tett októberben, és utána felhagy a ketrecharccal. Khabib nemcsak az apját, hanem egy személyben a legfőbb mentorát, edzőjét veszítette el a nyáron.

A végül 29-0-ás, hibátlan mérleggel visstavonult 32 éves klasszis bunyós Instagram-oldalára tett ki egy videót, amelyen édesapjával együtt látható egy jó hangulatú edzés közben. A dagesztáni sportoló azt írta a felvétel mellé, hogy: „A legjobb idők voltak. Apa."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

it was the best time. Father❤️ Это было лучшее время.

Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) által megosztott bejegyzés,