Az újabb halasztás után csütörtökön talán már elkezdődhet az alpesisí-vb

Cortina d'Ampezzo, 2021. február 9. Munkások bontják a célvonalnál lévő installációkat a női alpesi sí világkupa szuperóriás-műlesiklásának helyszínén az olaszországi Cortina d'Ampezzóban 2021. február 9-én, miután a rossz látási viszonyok miatt törölték a mai versenyt. MTI/EPA/Christian Bruna
Vágólapra másolva!
A várható havazás miatt szerdán sem kezdődik el az alpesisí-világbajnokság az olaszországi Cortina d'Ampezzóban.

A szervezők kedden előbb a női szuperóriás-műlesiklást halasztották el - hiába vitték lejjebb a startpozíciót és tolták későbbre a 13 órára tervezett rajtot -, mert a pálya felső szakaszán a köd miatt rossz látási viszonyok uralkodtak. Aztán kedd délután a nemzetközi szövetség és a helyi rendezők úgy döntöttek, hogy a várható havazás miatt szerdán is szünnap lesz, így a férfi kombinációt is jövő hétfőre halasztották.

Cortina d'Ampezzóban hétfőn a női kombinációval rajtolt volna a vb, azonban akkor a jelentős havazás miatt nem tudták megrendezni a versenyt, amelyet így jövő hétfőre halasztottak. Az eredeti program szerint a férfi szuperóriás-műlesiklást is kedden rendezték volna, de azt már korábban csütörtökre tolták át, ekkor szeretnék lebonyolítani a női szuperóriás-műlesiklást is.

Mindent egy helyen az Eb-ről