A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Az ausztrálok legendás úszója, a háromszoros olimpikon Lisa Curry lánya, Jaimi 2020-ban halt meg 33 évesen. A gyászoló édesanya szörnyű időszakon ment át az utóbbi hónapokban, amelyről először beszélt a nyilvánosság előtt.

Jaimi Kenny 2020 szeptemberében 33 évesen vesztette életét egy hosszan tartó betegség után. A három olimpián, az 1980-as moszkvai, az 1984-es Los Angeles-i és az 1992-es barcelonai játékokon is részt vevő Lisa Curry először beszélt a lánya halála óta eltelt szomorú hónapokról.

A news.com.au oldal megírta, hogy a korábbi úszó elárulta, annyira fájdalmas érzés volt a lánya elvesztése, hogy alig kapott levegőt.

- mondta Curry, akinek férjével, a korábbi Ironman Grant Kennyvel Jaimi volt a legidősebb gyermekük a három közül.

- emlékezett meg gyermekéről a gyászoló anya.

Lisa Curry és a lánya, Jaimi Forrás: news.com.au

Az 58 éves Curry a Test és Lélek magazinban írt a lánya halála óta eltelt hosszú és szomorú időszakról.

"Valójában ez egy szörnyű év volt. A legdrágább elsőszülött gyermekünk, Jaimi elvesztésének gondolata állandó szomorúságot és kimerültséget okoz. Ez soha nem ér véget. Elegem van a fáradtságból, szomorú vagyok, amiért a vidámság eltűnt a lelkemből. Biztos vagyok benne, hogy távozó szeretteink nem akarják, hogy sokáig szenvedjünk, miután elvesztettük őket" - írta Curry.

"Nagyon fájnak az izmaim, és a fájdalom olyan, mintha egy teherautó ütött volna el. Olvastam arról, hogy a stressz és a trauma az izmokban tárolódik. Nekem még az ujjaim és a lábujjaim is fájnak, néha egészen egyszerűen nehezemre esik felkelni az ágyból" - árulta el a korábbi kiváló sportoló.

- zárta gondolatait Curry.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!