Vágólapra másolva!
Október 9-én pótolják az eredetileg július 24-re tervezett Tyson Fury-Deontay Wilder WBC nehézsúlyú világbajnoki mérkőzést. A két sztárbokszoló harmadszor csap össze egymással, és egy hónappal a csúcsrangadó előtt Fury azt nyilatkozta, hogy ezúttal nagyon hamar ki fogja ütni az ellenfelét.

A Boksz Világtanács (WBC) jelenlegi nehézsúlyú világbajnoka, a brit Tyson Fury és a korábbi övtulajdonos, az amerikai Deontay Wilder a tervek szerint július 24-én harmadszor is összecsapott volna egymással, azonban Fury koronavírusos megbetegedése miatt elmaradt a mérkőzés, amelyre végül október 9-én kerül sor.

Fury és Wilder 2018 decemberében mérkőzött először egymással, küzdelmük döntetlennel zárult. Második meccsükön, tavaly februárban a brit kiütötte az amerikait, megszerezve a WBC övét.

mondta magabiztosan Fury.

"Ő volt a történelem legnagyobb pofonosztója, de én kiütöttem őt, így már én vagyok a legkeményebb. Ő csak legfeljebb mások rémálmaiban jelenik meg, az enyémben biztosan nem. Legutóbb is megmondtam, hogy kiütöm, és úgy is lett. Ezúttal is igazam lesz. Azt hiszem, feltüzelve jön be, de egy kör után rájön, hogy visszatért oda, ahonnan indult. Ha három év kihagyás és 10 kiló súlycsökkenés után nem tud legyőzni, akkor soha nem is fog" - tette hozzá a sztárbokszoló.

Forrás

Mindent egy helyen az Eb-ről