A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Nadal szerint megérdemelt büntetést kapott a bíróra támadó német sztárteniszező

tennis Horizontal
Rafael Nadal szerint a teniszsztároknak példát kell mutatniuk a fiataloknak
Vágólapra másolva!
A 21-szeres Grand Slam-győztes Rafael Nadal szerint Alexander Zverev teljesen megérdemelt büntetést kapott, miután az acapulcói tenisztornán sportszerűtlenül viselkedett.

Az olimpiai bajnok Zverevet kizárták az acapulcói tenisztornáról, mert a párosban lejátszott mérkőzése során kis híján megütötte a székbírót.

Az Australian Open-győzelmével a férfiak között egyedüliként 21-szeres Grand Slam-győztes Rafael Nadal is elmondta a véleményét a német játékos sportszerűtlen viselkedéséről, aki később aztán elnézést kért agresszív magatartása miatt - számolt be róla a BBC Sport.

mondta spanyol világsztár.

Rafael Nadal szerint a teniszsztároknak példát kell mutatniuk a fiataloknak Forrás: AFP/Pedro Pardo

"Rossz képet festett le magáról tegnap, ráadásul a közösségi médiában futótűzként terjedt a hír, így rengeteg gyerek is láthatta az esetet.

tette hozzá Nadal.

"Megértem a frusztrációját, és azt is, hogy mérgében az ember eltörheti az ütőjét. Ennél jobban azonban nem akarom kritizálni és minősíteni őt, mert engem nem így neveltek" - zárta mondandóját az esettel kapcsolatban minden idők legeredményesebb férfi teniszezője.

Nadal az 1,7 millió dollár (535 millió forint) összdíjazású acapulcói férfi keménypályás tenisztorna nyolcaddöntőjében magabiztosan legyőzte az amerikai Stefan Kozlovot, és továbbjutott a legjobb 8 közé.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!