Vágólapra másolva!
A csütörtöki nap is eseménydús volt a sport világában, így nem maradtunk ezúttal sem érdekes hírek nélkül. Mutatjuk a legfontosabbakat ezek közül!

Botrányba fulladt a Creed III. című mozifilm londoni premierje, amely előtt két nehézsúlyú ökölvívó, Lawrence Okolie és Richard Riakporhe összeverekedett egymással a helyszínen.

A Manchester City és Arsenal szerdai bajnokija rendkívül feszült hangulatban zajlott, a címvédő belga játékosa, Kevin De Bruyne pedig kis híján nekiment az ágyúsok edzőjének, Mikel Artetának.

A csütörtök esti Európa-liga nyolcaddöntőt megelőző playoff-körben szenzációs meccset játszott egymással a Barcelona és a Manchester United a Camp Nouban. A fordulatos meccs végül 2-2-es végeredmény született.

Fontos döntést hozott az olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar vízilabdázó, Hosnyánszky Norbert, ugyanis a szezon végén befejezi pályafutását.

Hosnyánszky Norbert befejezi pályafutását Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Ha már átigazolás, a három magyar válogatott futballistát is foglalkoztató RB Leipzig a Herthába hétvégén hosszú idő után bombagóllal visszatérő Dárdai Márton iránt érdeklődik.

Sajnos a csütörtök sem telt el tragikus haláleset nélkül, ugyanis mindössze 40 évesen meghalt Stanley Wilson Jr., a Detroit Lions korábbi balhés NFL-játékosa.

Pazar gólokból sem volt hiány, az olasz Gioacchino Giardina, az SC Mazarese futballistája 3,81 másodperc alatt rekordot jelentő gólt lőtt középkezdésből. Az ötödosztályú együttes csapatkapitánya ugyanis az olasz futball történetének leggyorsabb gólját szerezte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!