A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Március 15-én ugyan nemzeti ünnep volt Magyarországon, de a sportvilágban így is rengeteg érdekesség történt. Ha lemaradt volna a legfontosabb eseményekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

Fucsovics Márton menetelésének Taylor Fritz véget vetett Indian Wellsben, de a magyar teniszező emlékezetes pillanatokat szerzett a hölgy rajongóinak. Amikor meccs közben pólót cserélt, akkor óriási üdvrivalgást lehetett hallani a nézőtérről, több gyönyörű nő is boldogan mosolygott a mozdulatsor láttán.

Fucsovics Márton újabb rajongókat szerzett magának Indian Wellsben Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Erling Haaland vezérletével a Manchester City a BL-nyolcaddöntő visszavágóján 7-0-ra kiütötte az RB Leipziget. A norvég csatár elképesztő teljesítményt nyújtott, ugyanis 5 gólt lőtt a meccsen, ami előtte csak két játékosnak - az egyikük Lionel Messi - sikerült korábban a Bajnokok Ligájában.

A szerdai Real Madrid-Liverpool rangadót egy lebukott csaló, Felix Zwayer vezette, ám ez a meccs inkább arról maradt emlékezetes, hogy a Liverpool gyenge teljesítményt nyújtva simán kiesett. Jürgen Klopp csapata a hazai pályán elszenvedett súlyos vereség után nem tudott csodát tenni és a Santiago Bernabeu Stadionban megrendezett visszavágón is kikapott, 6-2-es összesítéssel búcsúzva a BL-től.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!