Vágólapra másolva!
A kipehelysúly vitathatatlan bajnoka, a japán Naoya Inoue a mexikói Luis Nery elleni mérkőzésen ugyan padlóra került, ám később egy hatalmas kiütéssel megnyerte az összecsapást.

Hétfő este Tokióban, a grandiózus Tokyo Dome-ban rendeztek egy nagyszabású profigálát, amelynek a főmérkőzésén a kipehelysúly vitathatatlan bajnoka, a japán Naoya Inoue lépett ringbe, akit a korábbi világelső mexikói Luis Nery próbált letaszítani a trónjáról. Az összecsapás első menetében napjaink egyik legjobb profi ökölvívója nagy meglepetésre padlót fogott, miután a fordított alapállású Nery egy pontos, fejre mért balossal leütötte a veretlen WBA, WBC, WBO, IBF világbajnokot. 

Kivégezte ellenfelét a veretlen japán sztárbokszoló

Korábban még soha nem kellet számolni Inoue-re, aki ezt követően feljavult, a második etapban ő küldte padlóra kihívóját, majd a meccs során fokozatosan kezdett fölénybe kerülni. Az ötödik menetbenban újra padlót fogott Nery, aki ekkor már egyértelműen nagy bajban volt, a sebzett bunyóst pedig a 6. felvonásban egy brutális jobbkezes ütéssel el is intézte a magabiztos Inoue - számolt be róla a profiboksz.hu.

Tisztelem Nery-t. Ezért fogtam vele kezet a mérkőzés után. Motivált lettem, amikor padlóra küldött. Hálás vagyok, amiért egy olyan nagyszerű bunyóssal harcolhattam, mint ő" -

mondta a meccs után a japán sztárbokszoló, akinek ez volt karrierje 27. profi győzelme, és továbbra is veretlen a legjobbak között.

Kapcsolódó cikkek