A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNUngvári Attila
10:20CselgáncsAbylaikhan Zhubanazar-Attila Ungvari
HUNÖzbas Szofi
11:10CselgáncsRenata Zachova-Szofi Ozbas
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Itt a vége, kérem, kapcsolja ki, többet nem tudok mondani... Az olasz küldöttséget olyan csapás érte Párizsban az olimpia helyszínén, amire talán még legrosszabb rémálmaikban sem számítottak.

Pizzára ananász vagy ketchup, kettétört spagetti, üres nutellás üveg, nem megfelelően hordott márkás ruhák, mind-mind olyan dolgok, amelyekkel őrületbe lehet kergetni még a legbékésebb olaszokat is. És akkor még nem is szóltunk a kávéról és a kávézásról, ami talán még az olasz alkotmányban is helyet kapott (ha nem, akkor pótolni kell). A párizsi olimpián azonban megtörtént a baj: szörnyű a kávé! 

És, ha mégcsak szimplán szörnyű lenne, de olyan ihatatlan egy rendes olasz számára, hogy arról ország-világnak tudnia kell, és most már tudja is. Ugyanis az úszóversenyek során, miközben a sportolók a férfi 800 méter gyors utolsó hosszain küzdöttek egymással, az olimpiai versenyeket közvetítő Rai 2 kommentátora arról beszélt, hogy "olyan pocsék a kávé, mintha a Szajna vizéből csinálták volna". 

Arról, hogy milyen a Szajna vize, az Origo kiküldött munkatársa a saját szemével bizonyosodott meg, és az egészen biztos, hogy kávéfőzésre alkalmatlan.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!