Vágólapra másolva!
Immár három éve nem láthattuk a ketrecben a korábbi két súlycsoportos UFC-bajnokot, aki inkább a botrányai kapcsán kerül a címlapokra.

A vasárnap már a 36.-at töltő bunyós rendkívül aktív életet él a közösségi médiában, példának okáért július 13-án több tartalommal is megörvendeztette a követőit. 

Az első képen a mostanában megszokott Conort láthatjuk, aki éppen nagyon jól érzi magát remek ételek, italok és egy barátja társaságában.

A UFC 303-ról sérülés miatt kimaradt harcos utoljára 2021-ben lépett az oktagonba, azóta gyakorlatilag egyfolytában kitolódik a visszatérésének dátuma. Michael Candler és mellette rengeteg rajongó várná a nagy napot, hogy újra bunyózni lássa az egykori bajnokot, de egyelőre ez ügyben nincs pontos információ, hogy erre mikor kerülhet sor. 

Ugyanakkor Conor posztolási szokásai kapcsán a teljes képhez hozzátartozik, nemcsak az élet élvezetéről tesz közzé tartalmakat a büszke ír bunyós, hanem olyan felvétel is látható, amelyen éppen edzésben van, egészen pontosan futás közben látható hátulról.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről