A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Botrányt okozott a párizsi olimpián rendezett férfi gördeszkások utcai versenyén a kolumbiai Jhancarlos Gonzalez, aki dühösen a kamerának mutogatta a középső ujját.

Gyorsan elterjedt a közösségi médiában az a videó, amelyen a kolumbiai gördeszkás egy esést követően nem tudta fékezni indulatait és a kamerák előtt adta ki a dühét. Mielőtt elhagyta volna a párizsi Concorde terét, ízléstelen mozdulatokat tett, ugyanis a középső ujját mutogatta az egyik drón kamerájának.

Az eset után Gonzalez az Instagramon kért bocsánatot a dühkitöréséért.

"Szeretném megköszönni mindenkinek, aki támogatott, sajnos nem ment túl jól, megpróbáltam a legjobbat kihozni magamból, de ez nem az én napom volt, és ennek volt egyéb oka is. Szeretnék elnézést kérni a gesztusomért a Gördeszka Világszövetségtől és azoktól az emberektől, főként gyerekektől és családoktól, akik néztek és szurkoltak nekem".

Jhancarlos Gonzalez
A második olimpiáján szereplő Jhancarlos Gonzalez nagyot bukott Párizsban
Fotó: AFP

A dél-amerikai sportoló – aki Tokióban a férfi utcai selejtezőjében 15. lett – arra panaszkodott, hogy az egyik kamera megzavarta a verseny közben, s hiába kérte előzetesen, hogy ne akadályozzák, nem történt semmi. Ezért lett ideges. A selejtező utolsó, 22. helyén záró Gonzalez a posztjában arról is beszámolt, hogy átmenetileg most szünetet tart a gördeszkázásban.

Elém tették a kamerát, el is találhatott volna, pedig kértem, hogy ne akadályozzanak. Csak az édesanyámmal és a kutyámmal szeretném tölteni az időmet, rég nem láttam őket

 - írta a 27 éves sportoló.

A szombatról a rossz idő miatt hétfőre halasztott viadalon a 25 éves, címvédő Horigome Juto az utolsó, szinte tökéletes trükkjével került két amerikai, Jagger Eaton és Nyjah Huston elé, ezzel a japán sportoló nyerte a férfi gördeszkások utcai versenyét. Az utcai szakágban tereptárgyakat (korlát, lépcső) használhatnak a versenyzők a trükkök bemutatására. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!