A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A XXXIII. nyári olimpia hivatalosan csak péntek este kezdődött el, azonban az utóbbi napokban már rengeteg botrány övezte a házigazda párizsiak takarékos hozzáállását. Most éppen extra mobil-mellékhelyiségeket helyeztek ki, miután kiderült, hogy kígyózó sorok állnak a mobilvécék előtt, csakhogy a történetnek van egy aprócska szépséghibája.

A párizsi ötkarikás játékok szervezői már-már túlzottan elkötelezettek a környezetvédelem és a fenntarthatóság mellett. Arról már napokkal ezelőtt írtunk, hogy a kézilabdatornának otthont adó csarnokban nincsen beépített mellékhelyiség, a néhány kihelyezett mobilvécé előtt pedig kígyózó sorok állnak.

Úgy tűnik, hogy a franciák most kapcsoltak, ezért kihelyeztek pár extra mobil-mellékhelyiséget, azonban a történet nem teljesen kerek. Valószínűleg a fenntarthatóság jegyében a vécékből kispórolták az anyagot, így sem a férfiak, sem pedig a nők nem tudják úgy elvégezni a dolgukat, hogy teljesen zárt tértben legyenek, nyugodt körülmények között. 

Ráadásul, ha a szemünk nem csal, akkor a hölgyeknek még arra sincs lehetőségük, hogy ülve könnyítsenek magukon. Bár könnyen lehet, hogy ezekre a vécékre nincsen épeszű ember, aki leülne. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!