A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Magyar idő szerint vasárnap hajnalban rendezték Angliában a UFC 304-es gáláját, hogy az amerikai nézőknek kedvezzenek. Az esemény társ fő mérkőzésén a nehézsúly ideiglenes világbajnoka, Tom Aspinall villámgyorsan lerendezte a Curtis Blaydes elleni meccsét.

Egyetlen egy perc, mindössze ennyi időre volt szüksége a 31 éves angol óriásnak, akinek nem okozott sok gondot Blaydes. Nem mellesleg Aspinall egyetlen UFC-s veresége pont tőle származik, igaz, egészen pontosan egy térdsérülés miatt ért véget kettejük 2022-es párharca.

Most nem egészen így alakultak a dolgok, Aspinall hamar lerendezte a kérdést és utána egyből meg is célozta az éppen mellizomszakadásából felépülő világbajnokot, Jon Jonest, hogy szeretne már vele is összecsapni.

Szia, Jon! Nincs bajom veled személyesen, de úgy gondolom, jobb vagyok nálad. Úgy hiszem, le tudlak győzni egy meccsen. Szóval jövök érted!"

Reméljük hamarosan összejöhet ez a csata, ami pontot tehet arra a kérdésre, melyikőjük a legjobb a királykategóriában. Egyébként Aspinall a gála előtt rendesen megtrollkodott mindenkit, amikor következetesen azt állította, benzinbe mártja az ökleit, hogy azok keményebbek legyenek a meccseire. Aztán az angol sportoló bevallota, nem tett ilyet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!