Vágólapra másolva!
Tom Aspinall jelenleg a UFC ideiglenes nehézsúlyú világbajnoka (a bajnok, Jon Jones épp egy sérülésből épül fel). Július 27-én lép ismét ketrecbe, és erre készülve minden nap benzinbe mártogatja az ökleit, hogy még keményebbé tegye őket.

A 31 éves sportoló egy ír dokumentumfilmben látta az ötletet, nem mellesleg a korábbi nehézsúlyú bokszvilágbajnok, Tyson Fury is így edzett korábban, szintén azért, hogy keményítse a kezeit. A majd kétméteres bunyós a UFC 304-en Curtis Blaydes-szel csap össze a gála társ főmérkőzésén. 

Mindent a sikerért

Hajnali 4-kor kelek, kimegyek a mezőre is körbekerítem magam szalmabálákkal és elkezdek árnyékbokszolni. Aztán az utazóktól vett taktikát alkalmazom, nagyjából 20 percen át áztatom a kezeimet benzinben, miközben jön fel a nap, mert ez megkeményíti az ökleidet

- árult el műhelytitkokat a felkészüléséről a bajnok.

Aspinall mondjuk nem csupasz kézzel, hanem a UFC által alkalmazott kis kesztyűkkel lép majd az oktogonba, de ettől függetlenül rendkívül lelkes a módszerével kapcsolatban. Nem mellesleg azért is kel hajnali négykor, mert a rendezvény ugyan Manchesterben lesz, de az amerikai nézőknek kedvezve lényegében Las Vegas-i időpontban kezdődik, magyarán kora hajnalban.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!