A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
17:30KézilabdaHungary-Sweden
HUNMagyarország
20:35VízilabdaHungary-USA
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Snoop Dogg, minden idők egyik legsikeresebb rappere az amerikai NBC csatorna tudósítójaként folyamatosan látogatja a versenyeket az párizsi olimpián. Most kiderült, mennyi pénzt keres naponta.

Kétségtelen, hogy Snoop Dogg a párizsi olimpia egyik legviccesebb alakja, akit az amerikai NBC csatorna szerződtetett le tudósítóként az ötkarikás játékok idejére. Az 52 éves kaliforniai rapper az olimpia nyitóünnepsége előtt futott az olimpiai lánggal, de azóta is folyamatosan gyártja a szórakoztató tartalmakat. Többek között végigkövette az amerikai tornászok versenyét, feltűnt a strandröplabda meccseken és a férfi tőr csapatversenyén is, valamint úszóleckéket vett a 23-szoros olimpiai bajnok úszólegendától, Michael Phelpstől, legutóbb pedig egy díjlovagló versenyre látogatott el, ahol újfent ellopta a show-t.

Snoop Dogg
Snoop Dogg a párizsi olimpia egyik üde színfoltja
Fotó: AFP

A világszerte 35 millió eladott albummal büszkélkedő zenész ugyanakkor nem pusztán a sport iránti szeretete miatt vállalta el a felkérést, anyagilag is nagyon jól járt, ugyanis kiderült, hogy igencsak jövedelmező üzletet kötött az NBC csatornával, amely 

napi szinten 500 ezer dollárt (182 millió forint) fizet neki az ötkarikás játékok népszerűsítéséért, ráadásul minden költségét állják.

Minderről Henry McNamara New York-i kockázatitőke-befektető számolt be a közösségi oldalán.

Gyors fejszámolással kiszámítható, hogy a 16 napos világesemény alatt Snoop Dogg nyolcmillió dollárt (közel hárommilliárd forint) tehet zsebre, ami valószínűleg könnyen meggyőzte arról, hogy szerepet vállaljon a sporteseményen.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!