A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A UFC nehézsúlyú világbajnoka, Jon Jones jelezte, hogy a Stipe Miocic elleni közelgő összecsapása lesz a karrierjének utolsó mérkőzése.

Jones jövője az oktagonban az elmúlt hónapokban jelentős találgatások tárgya lett, a 37 éves harcos az elmúlt időszakban többször is jelezte, hogy hamarosan visszavonul a sportágtól. A korábbi világbajnok, Stipe Miocic elleni régóta várt összecsapásra várhatóan még idén sor kerül a UFC Madison Square Gardenben megrendezésre kerülő eseményén, a 309-es gálán, novemberben. 

A két súlycsoportban is világbajnoki címig jutott harcos az Instagramon egy kommentben ezt írta

"Vicces tény, hogy az idei év után Jon Jonesnak soha többé nem kell dolgoznia, 37 évesen visszavonul. Győzelem."

Fotó: AFP / AFP or licensors/US mixed martial arts fighter Jon Jones celebrates after defeating French mixed martial arts fighter Ciryl Gane during their UFC 285 heavyweight title bout at T-Mobile Arena, in Las Vegas, Nevada, on March 4, 2023. (Photo by Patrick T. Fallon / AFP)

Sérülésből tér vissza a bajnok

Egyébként Jones hosszabb szünet után 2023 márciusában tért vissza a versenyzéshez, a hosszú ideig félnehézsúlyú király a nehézsúlyba lépett, hogy a UFC 285-ön Ciryl Gane ellen küzdjön meg a megüresedett trónért. Ezen az összecsapáson Jones lényegében átgázolt a francián, és az első menetben biztosította magának az övet. A Miocic elleni összecsapást ezután eredetileg a UFC 295-re tervezték, de Jones sérülés miatt kénytelen volt visszalépni az összecsapástól.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!