A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A párizsi olimpia záróünnepségének legnagyobb sztárja Tom Cruise volt, aki hihetetlen show-t adott elő. A hollywoodi sztár volt az, aki az olimpiai zászlót eljuttatta Párizsból Los Angelesbe, a következő olimpia helyszínére.

A párizsi olimpia záróünnepségén egyszer csak megjelent a Stade de France tetején a hollywoodi filmcsillag, Tom Cruise, aki a mélybe vetette magát, majd a sportolókkal pacsizva felment a színpadra és az amerikai tornászlegendától, Simone Bilestól átvette az olimpiai lobogót, amit eljuttatott pár perc alatt egészen Los Angelesig.

Tom Cruise a stadion tetejéről érkezett meg a záróünnepségre
Fotó: Phil Noble / POOL / AFP

Az ötletes kisfilmben láthattuk, ahogy a Mission: Impossible filmek, ma már 62 éves sztárja előbb motorra pattan, majd a párizsi utcákon át eljut egy repülőig, amire felhajt a motorral, majd egy ejtőernyős ugrással máris Los Angelesben, egészen pontosan Hollywoodban landol. Tom Cruise gyorsan összeeszkábálja az olimpiai ötkarikát a világ talán leghíresebb feliratára, majd átadja a zászlót egy olimpikonnak, aki biciklivel viszi tovább a zászlót, le a hegyről, egészen az óceánpartra, ahol már az előadók és a szurkolók várták a megérkezését.  

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!